Még a kiérkező tűzoltók is sokkot kaptak a látványtól! Forró autóba zárta 6 éves gyerekét egy férfi! Nem élte túl a gyermek – EZZEL védekezett az apa

Magára hagyta a kisgyermeket, még elment dolgozni egy nevelő apa.

Sokkot kaptak a tűzoltók, amikor egy eszméletlen hatéves lánnyal sétált be hozzájuk egy férfi. De az még megdöbbentőbb volt, hogy amikor megmérték a lázát, akkor 41,6 fok volt a testhőmérséklete.

A 24 éves Markise Outing május 20-án vitte be barátnője kislányát a Southern Manatee tűzoltó állomásra, mivel a kislány nem lélegzett, és valószínűleg megállt a szíve, még aznap este halottnak nyilvánították.

Outing állítólag azt állította, hogy a lány túlmelegedett a parkban. A GPS-adatok azonban megállapították, hogy a lány több órán keresztül Outing autójában rostokolt, ami a munkahelye előtt parkolt – írja a Crime Online.

Hirdetés

A hatóságok úgy vélik, hogy Outing járművében a hőmérséklet elérte a 46 fokos hőséget. Ebben a melegben kellett több óra hosszát eltöltenie a fiatalnak. Bár a boncolás megerősítette, hogy a lány túlhevülésben halt meg, a toxikológiai jelentés még nem készült el.

Outingot fiatalkorú ellen elkövetett emberöléssel vádolják. Óvadék nélkül börtönben marad.

Forrás