Így nézett ki a Házasság első látásra Petrája korábban – Fotók – Nem fogod megismerni

Házasság első látásra című realityből ismert Dávid Petra fitneszedzőként tevékenykedik, a műsorban Andrissal való kapcsolata közel sem nevezhető zökkenőmentesnek. 

Egy Instagramon is népszerű asztrológus korábban megpróbált választ találni arra, hogy miért ennyire viharos a kapcsolatuk.

„Az látszik, hogy teljesen ellentétesen működik Petra és András fejben. Petrának szüksége lenne a mély érzelmekkel teli beszélgetésekre, de András az ikrek Merkúrjával sokkal közelebb áll a logikához és az ikrek nem szeret, de nem is tud a mélyére ásni és kivesézni a dolgokat.”

Itt érezte magát először jól

Hirdetés


Dávid Petra sosem csinált titkot belőle, hogy edzői tevékenysége előtt régen egészségtelen életmódot folytatott, zöldséget soha nem evett, majd egy életmódváltással vegán étrenddel lett dobogós magyar testépítő.

Legutóbbi posztjában egy érdekességet osztott meg a csinos edző: fogyása során épp Kiss Márk stylist kérte fel őt plus size modellnek, így élete első fotózásán ilyen formában látható.

„Azért 9 év testépítés van a hátam mögött, kövér már nem leszek, mert így érzem jól magam, hogy sokat edzem.

Körülbelül 61-62 kg voltam ezeken a képeken és most is nagyjából ennyi vagyok, csak teljesen más testfelépítéssel. Most már elengedtem, hogy betegesen vékony legyek, a teljes elfogadás útjára léptem.

Hirdetés

Egészségesen élek és olyan alakot tudok elképzelni magamnak hosszú távon, amiben jól érzem magam és ami nem gátol később akár egy terhesség során sem.”