ITT az igazság! Ezért szakított valójában Gyöngyi és Csaba! Végleg szétment a Házasság első látásra álompárja

Néhány hete még a boldogságukról beszéltek. Mégsem jött össze a Házasság első látásra ígéretes párjának.

Korábbi nyilatkozatukból kiderült, hogy a Házasság első látásra párosa, Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba bonyolult kapcsolatban él, de mindketten boldogok. Most a hot! magazinnak már arról beszéltek, hogy már nem alkotnak egy párt.– Visszacsöppentünk a normál életbe, és itt azért minden máshogy zajlik, mint a műsor forgatásának ideje alatt.

De ezen talán nincs is mit csodálni: más párkapcsolatban is előjönnek a problémák szép lassan, ahogy telik az idő. Kérdés, hogy ezeken az ember tud-e javítani

– kezdte Csaba.

Hirdetés

– Sajnos nem alakult ki az a plusz a kapcsolatunkban, ami egy biztosabb alap lett volna ahhoz, hogy együtt folytassuk az életet. Abban bíztunk, hogy ez talán változik, de sajnos nem így lett – egészítette ki egykori felesége. Felbomlott az utolsó házasság első látásra Derekasan küzdöttek a kapcsolatukért, de nem sikerült – elérkeztek ahhoz a ponthoz, amikor már úgy vélték: nincs tovább, nem tudnak több energiát fordítani a kapcsolat megmentésére.

– Ma sem kellemetlen egymás társaságában lenni, hetente beszélünk, de nem volt meg az a plusz, az a kémia, amely továbbvinné a szerelmet – árulta el Csaba.

A műsor ideje alatt tudatosan próbáltak minél közelebb kerülni egymáshoz, sőt azután is, de az élet közbeszólt.

„Szeretném, ha találna valakit”
Gyöngyi Vácon folytatta a munkáját, Csaba pedig Budapestre költözött, és belevetette magát az üzleti életbe.

Hirdetés

– Voltak olyan időszakok, amikor elég ritkán találkoztunk, nyilván ez sem segítette a kapcsolatot. Most az üzleti élettel foglalkozom, és meglátjuk, mit hoz majd a jövő a magánélettel kapcsolatban. Egy biztos: Gyöngyivel úgy zártuk le, hogy jóban maradtunk – árulta el Csaba.

A volt feleség is örül, hogy barátságban váltak el, és azt mondta, ő is nyitott egy új kapcsolatra.

– Drukkolok Csabinak, és örülök, ha megtalálja az igazit – mondta Gyöngyi.

– És ez fordítva is igaz – vette át a szót az egykori férj. – Gyöngyi közel került hozzám, és szeretném, ha találna valakit maga mellé, akivel új fejezetet nyithatna az életében. Megérdemli, és biztos vagyok benne, hogy meg is lesz rá az esélye!

Forrás