Elvesztheti óriási vagyonát L.L. Junior

L.L. Junior rapper kettős jogi harcra készül, hiszen nem csak válóperében dől el feleségével, Körtvélyessy Kingával közösen született kislányuk, Lilike sorsa, hanem az is, hogyan osztják meg az eddig közösen megszerzett vagyont.

A Bors információi szerint a zenész a válás során nagy részét elvesztheti az óriási vagyonának, hiszen a kapcsolatuk során a zenész szinte minden vagyonát felesége nevére íratta. Így a 300 millió forint értékű ingatlan, és a közösen vezetett cég is a nő tulajdonában van jelenleg.

L.L. Junior egy közösségi média bejegyzésében nem finomkodott: “Egy nárcisztikus embert nem tudsz harccal legyőzni… Békét sem tudsz vele kötni… Egyelőre imádkozom érte.”

Ebben az összetett jogi helyzetben azonban nem csak feleségével kell számolnia a zenésznek. Hopp Csilla, L.L. Junior egykori élettársa, akivel 2010 és 2016 között voltak együtt, esetlegesen is követelheti a közös vagyon egy részét. Az élettársi kapcsolatban megszerzett vagyonszaporulat szintén két fél között megosztható, ha az egyik fél bizonyítani tudja annak meglétét és a szerzésben való közreműködését. A Bors egy ügyvédi iroda honlapjára hivatkozva idézi a törvényt: “Az élettársak a vagyonszaporulatból a szerzésben való közreműködésük arányában igényelhetnek részesedés.”

Hirdetés

Az ügy bonyolultsága miatt a rapper követői is megosztottak, sokan úgy gondolják, hogy vissza kéne térnie Kingához. A következő tárgyalásokon dől el, milyen irányba haladnak a dolgok és ki mennyi vagyont tarthat meg a válás után.