A férfiak szívesen veszik igénybe szokatlan szolgáltatását. Több mint 2000 eurót keres vele egy éjszaka alatt

Hiába várnál tőle s ze x uális jellegű szolgáltatásokat.

Valamivel ezelőtt a közösségi oldalakon vált ismertté egy Missy Robinson nevű nő, aki nagyon szokatlan szolgáltatást kínál a férfiaknak. Mint elárulta, több mint 2000 eurót is megkeres egyetlen éjszaka alatt. Mindazonáltal már az elején hangsúlyozzuk, hogy nem s z e x uális jellegű szolgáltatásokról van szó.

Kétségtelen, hogy sok magányos és alacsony önbecsülésű ember van a világon, akinek támogatásra van szüksége. Ilyenkor tud Missy Robinson segíteni, aki plusz pénzt keres azzal, hogy „engedéllyel rendelkező ölelkezési terapeutaként“ dolgozik. Az ausztrál nő bizalomfejlesztő és ölelésterapeuta, valamint a mentális egészség védelmének szószólója és nagykövete a „SANE Australia” mentális egészségügyi szervezeténél, amely krízishelyzetben lévő embereket támogat.

Hirdetés

A nő azt mondta a Gold Coast Bulletinnek, hogy ügyfelei akár 2000 dollárt is hajlandóak fizetni egy ölelésért. A terápia iránt főként olyan férfiak érdeklődnek, akik magányosnak érzik magukat, és több gyengédségre van szükségük. Az ügyfelek maguk döntik el, hogy inkább meghívják-e Missyt az otthonukba, vagy bérelnek egy szállodai szobát egy éjszakára. Az ausztrál hangsúlyozza, hogy nem nyújt szexuális jellegű szolgáltatásokat. A szolgáltatás elvégzése előtt külön szerződést kötnek, melynek köszönhetően az ügyfelek számára világos, hogy ennél „többre“ nem számíthatnak.