ITT VANNAK AZ ÚJ SZABÁLYOK A KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁSNÁL! ALig pár perce jött a hír!! MINDEN TESCO, LIDL, ALDI, AUCHAN, SPAR, INTERSPAR, PENNY, COOP, REAL érintett!! >

ÚJ SZABÁLY A KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁSNÁL! ALig pár perce jött a hír!! MINDEN TESCO, LIDL, ALDI, AUCHAN, SPAR, INTERSPAR, PENNY, COOP, REAL érintett!! >

Karácsony előtt megnövekszik a boltok forgalma, a járvány elleni védekezésről azonban nem szabad elfelejtkezni. Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) tagvállalatai ezért a vásárlók együttműködését kérik.

Az OKSZ tagvállalkozásai azzal számolnak, hogy a karácsonyi ünnepek előtt többen fognak vásárolni a kereskedelmi egységekben. A jelenlegi helyzetben azonban a karácsonyi bevásárláskor is fokozottan ügyelni kell a járvány elleni védekezésre – olvasható a szövetség közleményében, amelyben leszögezték: ahogy eddig is, az OKSZ tagvállalkozásai minden tőlük telhetőt megtesznek a vásárlók és a munkatársak biztonsága érdekében.

A vásárlók együttműködését kérikA járvány elleni védekezést szolgáló előírások betartása érdekében ugyanakkor továbbra is a vásárlók együttműködését kéri az OKSZ. Így kötelező a maszk helyes viselete. Kérik a vásárlókat, hogy ne hagyják az utolsó pillanatokra a bevásárlást, vásárlás előtt pedig érdeklődjenek az adott üzlet ünnepi nyitvatartásával kapcsolatban azok hivatalos kommunikációs csatornáin.

Hirdetés

forrás