Magyar Péter rendkívüli bejelentése !Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek 

Hárommillió forintért kelt el a megafonos közpénzzabáló srácok által híressé tett, jótékony célra felajánlott “női” napszemüvegem. Hálásan köszönjük a névtelenséget kérő támogatónak a felajánlást!

Hamarosan megnevezzük azt a Debrecen környéki jótékonysági szervezetet, amely javaslatot tesz a nehézsorsú családokra, akik a támogatást megkapják. Nagyon sokan jelezték, hogy ha nem ők nyerik a licitet, akkor is szeretnének segíteni. Nekik is lesz lehetőségük erre.

A propagandista srácoknak további jó vergődést és kitartást kívánunk. Most sokat kell túlórázniuk, de reméljük rövidesen lesz idejük pihenni.

Hirdetés

Ez a sikeres licit nemcsak hogy jelentős anyagi támogatást jelent a nehézsorsú családoknak, hanem megmutatja, hogy összefogással és jószándékkal mennyi mindent lehet elérni. Köszönet illeti mindazokat, akik részt vettek ebben az akcióban, akár licitálóként, akár támogatóként. Hamarosan kiderül, melyik jótékonysági szervezet fogja közvetlenül hasznosítani ezt a jelentős összeget, hogy a rászorulók valódi segítséget kapjanak. Reméljük, ez az esemény inspirációt ad másoknak is arra, hogy hasonlóan pozitív változásokat indítsanak el közösségeikben.