Felfoghatatlan tragédia! Összeroppant a gyásztól a TV2 sztárja – Elvesztette kisbabáját

Szaniszló Kitti drámai részleteket árult el a múltjából, amikor elkapta a koronavírust és emiatt elvesztette a babáját.

A Next Top Model Hungaryben már csak 12-en versenyeznek a győzelemért, a nemzetközi a modellkarrierét: a győztes ugyanis a Palvin Barbara útját is egyengető Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződését kaparinthatja meg, illetve a 10 millió forintos fődíjat.

Az eddigi adásokban is sokan fakadtak már sírva a stressztől vagy a teljesítmény kényszertől, de a legújabb részben olyan megrázó történeteket meséltek a versenyzők, melyekre talán senki nem számított. Számos jelentkező fájdalmas gyerekkorral vagy múlttal rendelkezik, így a most vasárnapi fotózást is eköré építették. A korábban másoktól kapott bántó, sértő, ócsárló szavakat kellett a testükön megjeleníteniük, majd így modellt állni a kamerának. Szinte mindenki megtört a feladat miatt, különösen Szaniszló Kitti, aki egy olyan szívszorító emléket osztott meg Tomán Szabinával, amire korábban nem gondolt, hogy egyáltalán a szeretteinek elmondja. A fiatal lány másfél évvel ezelőtt terhes lett, de elvesztette a babáját a Covid-fertőzés miatt.

„Kicsit megkönnyebbülés, ezeket soha nem akartam elmondani még a legközelebbi barátaimnak sem… Covidos lettem, és nekem az volt egy nagyon nagy pofon, mert én tényleg nagyon szerettem volna az akkori párommal, ő is nagyon szerette volna. Nagy volt az öröm, hogy akkor eltelik egy év és már itt lesz a karomban. Nagyon lázas voltam, fájt a derekam, reggel arra ébredtem, hogy mindenem tiszta vér volt… és már késő volt” – mesélte a szívbe markoló történetet Kitti, aki továbbra is vágyik a jövőben gyermekre, viszont már nem az egykori párjával, ugyanis véget ért a kapcsolatuk.

Hirdetés

Forrás