Háromszoros pánik Ördög Nóráéknál: veszélybe került az Ázsia Expressz

Volt ok a pánikra.

Az Ázsia Expressz a TV2 egyik leglátványosabb műsora, ezért cserébe az egyik legnézettebb is. A sikerért azonban keményen meg is dolgozik a stáb: egy ilyen munkát már önmagában nem egyszerű vállalni, hiszen hónapokig távol kell lennünk a családunktól, hogy egy nagyon messzi országban dolgozhassunk. Emellett természetesen más körülmények között zajlik a munka, így tehát nagyobb odafigyeléssel, feszített tempóban nem forgatni. Ilyenkor minden napra van egy nagyon pontos, percre kiszámolt ütemterv, ehhez pedig tartania kell magát mindenkinek. Most azonban nagy pánik tört ki a stáb körében. 

Későn indulunk ma. Annyira meglepő, hogy most a szerkesztőnk azt gondolja, hogy túl későn

Hirdetés

– kezdte az egypercesét Ördög Nóra, majd elmagyarázta, hogy nem kis csúszásban vannak

– Van egy kis pánik. Későn indultunk el a versenyzőkhöz képest, mert valaki rosszul számolta ki az időnket – mondta.

Végül szerencsésen odaértek a forgatási helyszínre, egy gyönyörű tengerpartra. A távolban azonban furcsa hajót vettek észre, és többen aggódni kezdtek, hogy vajon mi lehet az. 

Azon gondolkodunk, hogy az ott a távolban egy hadihajó-e

Hirdetés

– vetette fel Nóri. 

A műsorvezető elmondta, hogy nagyon tetszik neki az ország, különösen az esti órákban, amikor mindenki az utcán van, és hatalmas a nyüzsgés. Vagy talán túl nagy? Egy autó majdnem elütötte Nóriékat, amikor az úttesten próbáltak átszaladni. 

Nem állnak meg az autók. Mondjuk oké, hogy nem zebrán jöttünk, de itt nincs zebra.