GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG GYŐZTE LE A TV2 MUNKATÁRSÁT

A csatorna indulása óta dolgozott a TV2-nél, az elmúlt évtizedekben minden nagyszabású televíziós műsorban közreműködött. Szabó Pétert gyógyíthatatlan betegség győzte le. Sztárok búcsúznak tőle.

Szabó Péter neve mindenki számára ismert volt, aki csak megfordult a Róna utcában, ő volt az a fülhallgatós srác, aki a színfalak mögött feszült figyelemmel kísérte az élő adások minden rezzenését, hogy a hírességek a megfelelő pillanatban legyenek azon a ponton, ahol a rendező szerette volna őket látni. Peti a legutóbb decemberben dolgozott, a Dancing with the Stars-ban. 

Szabó Péter
Szabó Péter 51 évesen hunyt el (Fotó: Facebook)

Tudni lehetett, hogy nagy a baj 

A Tv2 stábtagja még betegen is dolgozott, utoljára decemberben volt képes felvenni a munkát, azóta betegszabadságon volt. Bár ő is és a kollégák mind hittek benne, hogy a fiatal szervezete le tudja győzni a betegséget, de sajnos mindannyiuknak csalódnia kellett, végül a kór bizonyult erősebbnek… Petitől most sorra búcsúznak a hírességek, a Tv2 udvarán pedig a kollégái is leróhatták csütörtökön a végső tiszteletüket egy szál virággal… Joshi Bharat egy közös fotóval emlékezett: 

Hirdetés

Tolvai Reni gyönyörű sorokkal búcsúzott: 

Mosoly, kacsint, integet, puszit dob és nyílik a fal

Hirdetés

 mindig ezt mondtad nekem. Sosem felejtünk el Péter Szabó. Nyugodj békében!”

Kováts Gergely Csanád, a Dancing with the Stars zsűritagja, így írt az egykori jóbarátról: 

2007-ben a Megatáncon találkoztam Petivel először. Ugyanígy nézett ki, ugyanezt csinálta, mint most a Dwts-ben.
Mi lenne a titok? Egyszerű! 

Azért, mert őszintén szereti a hivatását, családjának tartja a műsorban dolgozó kollégákat, és mert jó abban, amit csinál!

Ilyenkor válik a munka hivatássá és ilyenkor érzem én is, hogy mennyire hálás lehetek, hogy ilyen emberek mellett csinálhatom azt, amit szeretek!”