Nagy a baj! Otthagyta feleségét Bódi Guszti

Minden kapcsolatban vannak problémák, nézeteltérések. Ez annyira természetes, mint hogy télen befagy a víz. Ezeket nem kerülni, hanem felkészülten várni és megoldani kell, ugyanis az ilyenek erősítik meg kapcsolatunkat szerelmünkkel. A baj akkor kezdődik, mikor a két fél nem igazán képes megoldást találni és inkább a feladásra adják a fejüket. Valami ilyesmin járhat most Bódi Guszti feje is, ugyanis nemrég kiderült, hogy elköltözött feleségétől.

Külön él feleségétől Bódi Guszti

Bonyolult kapcsolatban” – ez áll az ifjabb Bódi Guszti Facebook profilján, melyre a Bors lett figyelmes. Az lap kiderítette, hogy a népszerű zenész idősebb fia valamely oknál fogva külön él feleségétől. A legszomorúbb az, hogy kapcsolatuk állapota nem igazán mutat javulást.

„Valóban elköltöztem Gyuláról, jelenleg itt élek a fővárosban. Történt egy komoly változás az életemben hónapokkal ezelőtt, és nem titok, hogy Adrival jelenleg külön vagyunk. Ez most egy nehéz időszak mindannyiunk számára, de próbálok minél pozitívabban hozzáállni ahhoz, ami most velem történik. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom és barátaim mindenben támogatnak, a zene pedig a terápiám, amire a legnehezebb pillanatokban is támaszkodhatok. Az pedig, hogy mit hoz még a jövő, számomra is titok” – mondta elszomorodva a lapnak az ifjabb Bódi Guszti.

Via Bors

Hirdetés