Most érkezett a hír Magyar Péterről

Újabb részletek derültek ki Magyar Péter március 15-i megmozdulásáról

Magyar Péter, a közéleti személyiség, újabb lépéseket tesz politikai karrierjében. A sajtóban megjelent információk szerint egy saját politikai párt alapításán dolgozik, célja pedig egy új haza építése. Ezen törekvései jegyében Magyar Péter egy nagyszabású megmozdulást tervez március 15-re, amelynek előkészületei már javában zajlanak.

Az elmúlt napokban intenzív munkával töltötte az idejét, hogy összehívjon egy csoportot, amely a tervezett politikai párt magját képezheti. Ezt követően a Facebook-oldalán is megerősítette szándékát, hangsúlyozva, hogy a megmozdulás célja egy új haza építése.

A március 15-i esemény részletei kapcsán sokan várták a konkrétumokat. Legutóbbi bejelentésében Magyar Péter néhány további információt osztott meg, jelezve, hogy az időpont már megvan, csupán a helyszín pontosítása van hátra. A pontos időpont és helyszín kiválasztása kulcsfontosságú lesz a megmozdulás sikeressége szempontjából.

Hirdetés

„Mert egy nép azt mondta: elég volt!” – kezdi legfrissebb posztját Magyar.

„Idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét. Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak! Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni!” – írja a NER-ből kiugró üzletember, majd némileg részletezte az eseményt:

“Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr”– írja.