VV Krisztina erre költötte 36 milliós fődíját:

VV Kriszti, a ValóVilág 11. évadának győztese, Karnics Krisztina, elárulta, hogy a reality show nem csak anyagilag, hanem személyes fejlődés szempontjából is óriási lehetőséget jelentett számára. A 36 millió forintos fődíj nyertese, aki párbaj nélkül diadalmaskodott 2023 tavaszán, most megosztotta, mire fordította nyereményét és milyen új területeken próbálja ki magát.

Ember Márk, a Reggeli műsorvezetője, Kriszti egyik legnagyobb támogatója volt a műsor alatt, elmondása szerint: “Nem az áskálódással, hanem szeretettel vitte végig a játékot.” Kriszti maga is hatalmas rajongónak vallja magát a ValóVilág műsorával kapcsolatban, és kijelentette, hogy bármikor újra beköltözne a villába.

A győzelemig vezető út nem volt előre tervezett; Kriszti eredetileg csak poénból jelentkezett, de a negyedik casting után már érezte a siker lehetőségét. Ekkor egy talált kupak üzenete, “Kockáztass és nyerj”, végleg megerősítette őt döntésében, hogy folytassa a versenyt.

A nyereményt Kriszti bölcsen kezelte: önfejlesztésre fordította a pénzt, és elkezdett egy tetoválóiskolát, ahol már nyáron várja az első vendégeit. Az új kihívások mellett a szerelem is megtalálta, ami még jobban megédesíti mindennapjait.

Kriszti filozófiája szerint a pénz csak eszköz a boldogsághoz, amely lehetővé teszi számára, hogy kényelmesebben éljen és több időt tölthessen szerettei körében. Az egykori ValóVilág győztes így nemcsak anyagilag, de életminőségben is gazdagodott, és új szenvedélyek felé nyitott.