Így néz ki Kulcsár Edina és Gwm otthona – Atyaég mi van ott!

Kulcsár Edina, Magyarország egykori szépségkirálynője, napjainkban is folyamatos figyelem övezi. Az élete minden apró mozzanata és döntése azonnal a közösségi média és a közvélemény érdeklődésének középpontjába kerül, ami nemcsak pozitív visszajelzéseket, hanem gyakran bírálatot és alaptalan pletykákat is magával hoz.

Edina életében egy jelentős fordulópontot jelentett válása Csuti rappertől, ami után nem sokkal új kapcsolatba kezdett G.w.M.-mel, polgári nevén Varga Márkkal. Ez a kapcsolat szintén intenzív érdeklődés tárgyává vált, a közönség szeme előtt zajlott, és számos spekulációt szült.

A pár próbálkozott azzal, hogy valóságshow formájában betekintést nyújtsanak magánéletükbe, azonban a műsor nem teljesítette a nézők elvárásait a mélységes betekintést illetően. Ehelyett inkább rávilágított arra a nyomásra, amit a folyamatos figyelem és a közösségi média jelent számukra.

A közösségi médián terjedő, alaptalan pletykák szerint Varga pszichiátriai kezelésre szorult Edina állítólagos bántalmazása miatt, amely állításokkal kapcsolatban semmilyen megbízható forrás nem áll rendelkezésre, és a pár határozottan cáfolja ezeket. Az ilyen típusú negatív híresztelések különösen megviselik Edinát, ami követői reakcióiban is tükröződik.

Legutóbb, amikor Edina egy videót osztott meg a Barackcsoport online edzéséről, ismét heves közösségi média reakciók kereszttüzébe került. A videó, amely a háziasszonyi teendőkre összpontosító életmódot ábrázolta, kritikákat váltott ki a Reddit felhasználói körében, akik a giccses berendezésen kezdtek el csúfolódni és személyes támadásokat is megfogalmaztak, beleértve rasszista és asszonyverős megjegyzéseket.