Magyar Péter nem sokat szomorkodott Varga Judit új szerelme miatt

Sűrű időszakot él Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. Március 15-ére tüntetést szervez, talán pártalapítással is kacérkodik, miközben az ügyészséggel üzengetnek egymásnak. Közben viszont azzal kell szembesülnie, hogy volt felesége már mást szeret, nem is kicsit.

Ahogy arról írtunk, a 444 olvasója  „bizalmas helyzetben” látta Varga Juditot és Windisch Lászlót egy budapesti luxusszállóban. 

Ahogy arról beszámoltunk, Novák Katalin után Varga Judit is belebukott a kegyelmi botrányba. Miniszterként ő ellenjegyezte a botrányos kegyelmi döntést, amivel a bicskei gyerekotthon pe dofilmosdató vezetőhelyettese kegyelmet kapott Novák Katalintól. 

Hirdetés

A ped ofilmosdató bicskei igazgatóhelyettesnek adott elnöki kegyelem botrányának érintettjei közül Novák Katalin és Varga Judit nagy nehezen, de vállalták a felelősséget a történtekért. Balog Zoltán megvárta, míg Bayer Zsolt szólítja fel a távozásra a magyar reformátusok éléről. De előtte még imádkozott egyet a Kossuth Rádióban. 

Aztán két héttel a botrány kirobbanása után a miniszterelnök végre megtörte a csendet és elmondta a véleményét a hatalmas felháborodást keltő kegyelmi ügyről, valamint Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról.

Végül a parlament honlapjáról Varga Judit neve eltűnt, mintha ott se lett volna. 

Hirdetés

Magyar Péter lakonikusan kommentálta volt felesége új szerelmének hírét, de láthatóan nem sokat törődik a fejleményekkel. 

„Önkénteseket keresek a március 15-i rendezvény zavartalan lebonyolításához. Olyanok jelentkezését várom, akik vállalják, hogy pénteken 13.00 és 18.00 óra között segítenek különböző feladatok (forgalomirányítás, rendezés, őrzés stb.) ellátásában. Aki érez magában motivációt és erőt, kérem, hogy egy rövid emailben küldje el nekünk a legfontosabb tudnivalókat magáról (életkor, tapasztalat és telefonszám, valamint egy arckép, amit a rendezvényen használt megkülönböztető badge-hez használnánk) a talpraonkentes@gmail.com címre. Hálásan köszönöm! Legyünk minél többen pénteken 15.00 órakor és mutassuk meg, hogy nem félünk. Éljen a szabadság, éljen a haza!” – írta Facebook-posztjában Magyar Péter, aki az Andrássy útra hirdetett megmozdulást a nemzeti ünnepen – számolt be róla az SzMO.