Micsoda körülmények között élnek: Várkonyi Andreáék budai otthonában még ez is van

Várkonyi Andrea, aki híresen zárkózott, amikor személyes életéről van szó, ritkán oszt meg részleteket házasságáról és magánéletéről. Azonban egy friss interjúban kivételesen betekintést engedett abba, milyen mély kötelék fűzi őt Magyarország egyik leggazdagabb emberéhez, Mészáros Lőrinczhez.

A történet nem csupán a gazdagságról és a luxusról szól, hanem egy igazán romantikus kapcsolatról is, amelyet eddig csak kevesen ismerhettek.

Andrea megosztotta, hogy Lőrinc milyen filmbe illő módon kérte meg a kezét, ami meglepetésként érheti azokat, akik csak az üzleti oldalát ismerik az ország egyik legbefolyásosabb emberének. A nyilatkozat szerint Lőrinc “szó szerint a tenyerén hordozza” a szeretett egykori tévészt, ami arra utal, hogy milyen szeretetteljes és gondoskodó lehet a kapcsolatuk.

Story magazinban megjelent interjú során felmerült a kérdés az őket körülvevő luxusról is. A magazin érdeklődött arról, hogy igaz-e a pletyka, miszerint egy 800 négyzetméteres, hatalmas luxusházban élnek. Várkonyi Andrea válaszában elismerte, hogy otthonuk valóban nagy és kényelmes, de hozzátette: “A miénknél bőven akadnak nagyobb és több luxussal felszerelt ingatlanok Budán, sőt más városokban is.”

Andrea említése a saját medencéjükről – ami már az érdi házában is megvolt, amikor lányával és kutyájukkal élt ott – további betekintést nyújt abba, hogy számára a luxus nem újdonság, hanem egy megszokott életmód része.