Kitört a botrány Tolvai Reni új dala miatt. Ezt figyeld miről énekel>>>

Mint írtuk, hamarosan új albummal jelentkezik Tolvai Reni, aki egy ideje már népszerűsíti azt a közösségi oldalán. De nem akárhogy, hanem igazán merész képekkel és videókkal, és elmondása szerint nemcsak az öltözködése, hanem a zenék is hasonló stílust képviselnek majd. Legújabb dala a napokban jelent meg az albumról, melyhez arcpirító videoklip is készült, ami egyelőre nem arat túl nagy sikert, sőt, durva támadások érik az énekesnőt.

A Megasztár ötödik szériájának győztese hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt években, mióta ismertté vált a TV2 hamarosan visszatérő, nagysikerű tehetségkutatójában. Tolvai Reni azóta lefogyott, egyre szexibb fotókon és videókon mutogatja magát, zenei stílusát is ehhez igazítja. Épp ezért a változásért kapja a rengeteg szemrehányást, sokan úgy érzik, az utóbbi időben túlzásokba esik.

Mint írtuk, Tolvai Reni tegnap egy szexi képet mellékelve mutatta meg azt is, hogy milyen dalok várhatóak az új albumon, ekkor bukkant fel Kállay-Saunders András neve is, akivel közös duettet énekel, de az is lehet, hogy újra egy párt alkotnak. Azonban nem ez az egyetlen együttműködése, ugyanis Dzsindzserrel is duettezik, amihez egy animációs klipet is készítettek. A meglehetősen erotikus hangvételű dallal azonban sikerült kivívnia a hallgatóság ellenszenvét, rengeteg kritikát kap azóta a közösségi oldalain és a YouTube-on is.

Hirdetés

„Hova lett a lány, aki a gyönyörű hangjával énekelt?” – kérdezte csalódottan egy követője.Ez már nem szexis, ízléstelen

 – fogalmazta meg a kemény véleményt egy másik kommentelő.Rossz az irány nagyon. Ha ez önazonos, az gáz

Hirdetés

 – özönlöttek a hasonló hozzászólások Tolvai Reni Reggelig című dala miatt.Egyre botrányosabb. De még, ha dallama lenne… Köszönöm a „hálószobatitkokat”

 – idézi a Bors az énekesnőnek szóló kritikát, melyekből egyre több lesz, ő azonban még egyelőre nem reagált ezekre.