„ÉJSZAKA OTT A TAKARÓ ALATT…” – KAMERÁK ELŐTT BESZÉLT A MAGÁNÉLETÉRŐL A SCHOBERT HÁZASPÁR

A pár már közel 22 éve él boldog házasságban, ennek kapcsán pedig megosztották, hogy szerintük mi a jó házasságnak a titka.

Kell hozzá egy jó feleség! Egy jó nagy szoknya

– jelentette ki a fitneszedző, mire Schobert Norbi a néhai Zámbó Jimmy Egy Jó Asszony Mindent Megbocsájt című dalából idézett egy részletet.

Rubint Réka elmesélte, hogy ő nagyon szívesen hallgatja azokat a házaspárokat, akik már hosszú évtizedek óta együtt vannak, mivel úgy véli, hogy sokat lehet tanulni az ilyen beszélgetésekből. Véleménye szerint nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy az ember jobban szeresse a másikat önmagánál, és adott helyzetekben, pillanatokban saját maga elé tudja helyezni a társát.

Hirdetés

Tapasztalatai szerint a gyerekek születése után is oda kell figyelni arra, hogy az édesapák ne maradjanak figyelem nélkül, és ha csak heti egy napot, de mindenképpen töltsenek kettesben a szülők, egyfajta példát is mutatva ezzel a gyerekeiknek. Schobert Norbi elárulta, idén egy bokaláncot csináltatott a feleségének Valentin-nap alkalmából. A dolgát pedig megkönnyítette az ajándékvásárlásban, hogy Rubint Réka bokájának mérete pont akkora, mint az ő csuklójáé.