Magyar Péter összes bűne

Vigyázat, irónia!

Varga Judit exférjének viselt dolgairól megtudhattunk már ezt-azt a megafonosoknak és a Mandinernek köszönhetően. Sajnos azonban a jellemrajzból kimaradt néhány nagyon árulkodó részlet. A teljes képhez mindenképpen szükségesnek látom ezeket is hozzátenni.

Magyar Péterről a kormánypárti megszólalóknak hála kiderült már, hogy kibírhatatlan, önimádó alak, aki folyamatosan bejárkált az Igazságügyi Minisztériumba. Egyszer állítólag még a karácsonyi húzásba is beleerőltette a nevét, de csak egy doboz macskanyelvet vett a csoportvezető-helyettesnek. Igazi sóher alak! Egy minisztériumi dolgozó szerint Magyar Péter neki többször nem köszönt a folyosón, pedig előtte már bemutatták őket egymásnak. Egy másik hivatalnok arról érdeklődött egyszer nála, tudja-e, merre van a Berda József utca. A magát a nép egyszerű gyermekének kiadó Magyar nem tudta a választ. A minisztériumi dolgozók ekkor sokatmondóan összenéztek a háta mögött. Szemeikkel azt üzenték egymásnak: „hogy lehet ilyen buta?” De nem merték hangosan mondani, mert tudták, hogy akkor őrjöngene.

A Diákhitel Központ egykori vezetőjéről forrásaim szerint mindenki tudta, hogy lehetetlen komolyan venni. Épp ezért is született a döntés, hogy a Diákhitel élére tegyék, továbbá más fontos megbízatásokat kapjon. Remélték, hogy ezek lecsillapítják majd az ügyvédet, akinek a posztjait csak Varga Judit iránti tiszteletből lájkolta szét az összes kormánypárti influenszer.

Sőt, a volt miniszter exférjének társkereső profilját is felhasználták a legújabb videójukhoz, amit Bohár Dániel ki is nevet.

Hirdetés

„Magyarnak akár igaza is lehetne, de nincs”, világította meg a kérdést egy vezető kormánypárti politikus. Másoktól is azt hallottam, hogy Magyar előszeretettel téved, csak eddig még elnézően nem javították ki. „Magyar azt állítja, most fogyott el a türelme, Gulyás Gergelytől viszont tudjuk, hogy már tavaly nyáron el volt fogyva. Hogy is van ez?!” – kérdezett rá egy neve elhallgatását kérő fideszes potentát.

Magyar Péter egykori óvodai nevelőjétől további részleteket tudtam meg. A magát a tisztesség bajnokának mutató ügyvéd egy társától többször is elvette a játék-teherautót, míg egy másik lánynak egy ízben meghúzta a haját. Úgy tudom, általános iskolai karrierje sem volt fényesebb: a nyolc év alatt több egyest is bezsebelt a magát most Márai-rajongónak mutató férfi. Később pedig előfordult, hogy reggeli egyetemi előadására nem ért be, mert „elaludt”. Bízhatunk-e egy ilyen emberben? – tette fel a kérdést Rogán Antal a fejemben. Sajnos nem tudtam jó szívvel igennel felelni.

FORRÁS