DRÁMAI HÍRT közölt ORBÁN VIKTOR! EKKOR OLDJÁK FEL A korlátozásokat Magyarországon!! ORBÁN VIKTOR MAGA JELENTETTE BE:

EKKOR OLDJÁK FEL A korlátozásokat Magyarországon!! ORBÁN VIKTOR MAGA JELENTETTE BE:
Orbán Viktor: Nyár végén, ősszel oldhatjuk fel a korlátozásokat
A harmadik hullám betört több nyugat-európai országban és sok helyen romlik a helyzet, egyre szigorúbb intézkedéseket hoznak.-írta meg a Pénzcentrum.hu.
György István elmondta: az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak, dolgozóinak kampányszerű oltásával január végén lezárult az oltási terv első két szakasza. A preferált csoportot ma a regisztrált legidősebbek jelentik, közülük már 35 299 embert oltottak be kórházi oltópontokon és háziorvosoknál.-írta meg a https://www.penzcentrum.hu.
Jelezte, hogy a regisztrált legidősebbek oltása az eddigi kettő helyett három vakcinával folytatódik: a háziorvosok a kedden érkező Pfizer- és a hét második felére várt Moderna-szállítmányból kapnak oltóanyagot, a kórházi oltópontokon a Szputnyik vakcinát használják, mert annak tárolási, hűtési feltételei ott jobban biztosíthatók. György István kitért arra: A megyei oltási munkacsoportok és a háziorvosok közösen szervezik a regisztrált legidősebbek kórházi oltópontos oltását, akik közül most a krónikus betegségekben nem szenvedő regisztráltak kapnak vakcinát.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.