Nagyon súlyos döntést kell meghoznia Berki Mazsinak:

Nagy dilemmában találta magát Berki Mazsi, aki óriási lehetőséget kapott. A Sztárbox sikerei után egy nemzetközi bokszversenyen is megmérettetheti magát, aminek nagyon örül. Viszont súlyos ára van.

Egy elég nagy döntés előtt állok, ugyanis azzal, hogy megnyertem a műsort, lehetőséget kaptam egy újabb versenyre, amit novemberben rendeznek majd, de még nem írtam alá a szerződést. Szeretnék indulni. Egyedül csak amiatt őrlődöm, hogy már pontosan tudom, mivel járna egy ilyen intenzív felkészülés. Kevesebbet látnám a kislányom, a családom, alig maradna időm a munkámra, igazából bármi másra. Értelemszerűen a párommal is kevesebb időt tudnék tölteni” – kezdte a Story magazinnak.

Míg szerelme mindenben támogatja, ő is tart a nehézségektől, amit a tíz országon átívelő nemzetközi versenyen hoz. Mazsi érthetően labilisabb a nagy teher alatt, több a súrlódás a kapcsolatban ilyenkor.

Másrészről viszont egy hatalmas lehetőség lenne ez a verseny, és Mazsi azt is tudja, hogy a Sztárbox is mennyit adott neki.

Hirdetés