Magánügynek tekintette a rákbetegségét! Kóbor János sokkoló vallomása

A napokban, november 17-én lenne 73 esztendős a 4 évvel ezelőtt, 2016. július 19én elhunyt Somló Tamás. Barátja, az Omega frontembere, Kóbor János mérhetetlen fájdalommal a szívében tud csak beszélni az elvesztéséről. A Sorry! magazinnak őszintén beszélt arról, hogyan élte meg barátja a rákbetegségét.

– Magánügynek tekintette a betegségét. Nem volt hajlandó kitárgyalni a problémáit a nyilvánosság előtt, amit abszolút megértek. A rockzene nem erről szól! Tomi sosem akart gyengének mutatkozni mások előtt, ezért az utolsó hónapjaiba inkább elzárkózott, a barátokkal, ismerősökkel sem találkozott – emlékezik vissza Kóbor János, és elmondta, hogy sokszor még velük sem beszélgetett a bajairól, kerülte a témát. Persze, bármikor felhívhatták, de sosem kezdett végtelen panaszkodásba.

 Az utolsó stádiumban már nem beszéltünk. Akkor már az orvosok sem tudtak segíteni rajta, de szerencsére otthon, a családja körében lehetett – folytatja az énekes, hozzátéve, barátja családja méltó módon vigyázott a nagybeteg Somlóra, megadva neki a nyugalmat, amire azokban a pillanatokban szüksége volt.

– Nem szerette volna, hogy így lássuk. Megértem, mert az ember, ha nem is szégyelli, de kellemetlenül érzi magát azok előtt, akik egy életerős, vidám figuraként ismerték meg – magyarázza Kóbor, aki nagyon bízik abban, hogy ha jövőre nem is, de két éc múlva már színpadra állhat a zenekarral.

Hirdetés

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.