Drámai hírt közölt Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye bármit megtenne azért, hogy végre édesanya legyen.

Vajna Tímea idén februárban árulta el a követőinek, hogy 2022 karácsonya után sajnos elveszítette 7 és fél hetes kisbabáját. Nemrég pedig arról tett bejelentést az özvegy az Instagram-oldalán, hogy végigcsinált egy háromnapos vízböjt-kúrát, tehet ez idő alatt kizárólag vizet vett magához, az energiát pedig elektrolit ásványokkal próbálta pótolni – írja a 24.hu.

„A célom spirituális, lelki és testi megtisztulás volt. Hiszen az elmúlt két évben annyi, de annyi IVF-kezelést és hormonterápiát kaptam és szúrtam magamba, hogy azt már a szervezetem nem tudta tovább tolerálni, és mindenképp szerettem volna csinálni egy hatalmas, nagyon drasztikus tisztítást”

– közölte Tímea, aki még azt is elárulta, hogy öt kilót sikerült fogynia a kúrával, majd az alakját is megmutatta. „Még mindig nem annyira kockás a hasam, de négy baba elveszítése után ez elfogadható” – tette hozzá.

Hirdetés

A lap ugyanakkor kiemelte, hogy a celeb által kipróbált módszer orvosilag nem igazolt, így nem is ajánlott kipróbálni. Azt maga Tímea is kiemelte, hogy a gyerekek és a cukorbetegek semmiképpen ne csinálják.