Elhagyják az országot Rubint Rékáék és idén már vissza se jönnek – Nem hiszed el hova mennek…ÍME

Rubint Réka és a családja hamarosan elhagyják Magyarországot, hogy egy titokzatos hely felé vegyék az irányt. Az anyuka elárulta: 2024-ig vissza sem térnek.

Rubint Réka ki se látszott a rengeteg munkából és tennivalóból egész évben, ezért szinte csak akkor utazott el valahová, amikor edzést tartott vagy táboroztatott. Egy pár napos kiruccanáson utoljára Athénban voltak, mert ott ünnepelték a fia, Schobert Norbika 18. szülinapját. Az egész család akkor nem tartott velük, amit az édesanya nagyon fájlalt, így elhatározta, hogy az év végén egy hosszabb nyaralásra mennek mind az öten.A fitneszlady már be is pakolta az óriási bőröndjét az útra, majd hatalmas mosollyal tudatta a közösségi oldalán, hogy csak jövőre térnek vissza. Azt azonban nem árulta el, hova mennek, de a strandruhákból és a kalapból arra lehet következtetni, hogy ismét egy egzotikus helyre.

„Idén nyáron – amikor életem talán legnagyobb tanításának kapujában álltam – hoztam/hoztunk egy döntést: karácsony előtt elutazunk, aztán csak januárban jövünk vissza… NEM tábor, nem munka, csak a Család és csak a Barátok. Hogy mikor volt ilyen? Régen! Boldog vagyok, nagyon boldog, hogy megléptem ezt a lépést, és ígérem, 2024-ben egy BRUTÁL turbó, energiával feltöltött Réka tér vissza hozzátok! De ne aggódjatok, nem hagylak magatokra! Addig is itt leszek és heti rendszerességgel jövök élő edzésekkel…” – olvasható a Facebook-posztjában, amihez hozzáfűzte: ha tetszik nekik a helyszín, tábort is szervez majd oda.


Forrás