Ez az otthontalan kutya csak menteni akarta a saját életét, amikor meglátta a feléje közeledő embereket! Aztán valami szívszorító dolog történt!

Ez a kutya nem akarta, hogy megmentsék- egészen addig, míg türelemmel sikerült hatni rá!

Szívszorító, amikor egy olyan kutyával találkozol, aki elvesztette bizalmát az emberekben! A kutyák annyira hűségesek, hogy mindent megtennének értünk!

El sem tudom képzelni, mi késztethet egy kutyát arra, hogy hátat fordítson nekünk! Vajon milyen szörnyűségek érik ezeket az állatokat?

De pontosan ez történt ezzel a kis kutyával! Miután kidobták az utcára, nem tudta kiben is bízhat meg ezután!

Hirdetés

Szerencsére néhány állatszerető a segítségére sietett! Megmutatták neki, hogy nem minden ember olyan szégyenletes, és vannak, akik a legjobbakat akarják a kutyáiknak!

Ezt a videót megkönnyeztem! Szívszorító, ahogyan ez a rémült kutya csak egy kis szeretetre vágyott!

Amikor nézed, megfogod érteni mire gondolok!

 

Hirdetés

Hope for Paws állatmentő szervezet kapott egy hívást egy kis fehér kutyáról, aki már egy jó ideje a parkolóban élte életét!

Időt nem vesztegetve egyből a helyszínre mentek! Ahogy megérkeztek, egyből meglátták a kutyát, de ahogy közelebb mentek, a kutyus rögtön elszaladt, annyira félt!

Egy idő után a csapatnak sikerült egy sarokba szorítania a kutyát! Segíteni akartak rajta, de ezt nem értve, elkezdett vicsorítani!

 

Majd 30 perc után a türelmes csapatnak köszönhetően elérték, hogy Scooby, mert így nevezték el, lenyugodjon és abbahagyja az ugatást!

 

Miután Scooby visszanyert egy kis bizalmat az emberekben, az állatmentők elvitték az állatorvoshoz, ahol megvizsgálták és megnyírták!

 

Scooby a megmentőinek köszönhetően újra jól érzi magát!

Nézd meg a videót, hogyan mentették meg és micsoda édes kutya lett belőle!

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.