Most érkezett!  Nagy veszélybe került Szandi és férje a nyaraláson

Szandi és Bogdán Csaba a Mokkában mesélt nyaralásukról. A pár egy különleges hajóúton vett részt, melyen érintették Spanyolországot, Franciaországot, Olaszországot, és Máltát is.

„Olyan, mint egy nagy város és egyáltalán nem olyan elérhetetlen álom” – mondta Szandi a 7200 fős hajóról.

Minden este más és más színházi előadás. Akkor esténként mindenki kiöltözik, minden este van egy tematikus este, white party. Mindenki fehér ruhában, a legcsinosabb ruháját felveszi mindenki, illatfelhőben úszik az egész hajó. Bárról bárra mész, iszod a finom koktélodat vagy a pezsgődet, majd jön a vacsora– mesélte az énekesnő.

Szandi férje elárulta, hogy az utolsó éjszaka után azonban nagy volt az ijedtség, mivel hiába rendelték meg a taxit az indulás napjára, az nem érkezett meg.

Hirdetés

„Hívjuk a recepcióst, nem veszi fel. Erre ott mondja valaki, hogy taxis sztrájk van. Ott állsz két darab 25 kilós bőrönddel, érvényes repülőjeggyel…” – mesélte Csaba, majd Szandi vette át a szót:

„Állítottuk meg az úton az embereket… Mondtam, hogy mélyebben dekoltált fölsőt kellett volna fölvennem, több esélyem lenne” – nevetett Szandi. „Állítottam meg az autókat, hogy fizetünk, csak vigyenek ki minket, mert lekéssük a gépet.”

Végül egy rendőr tanácsára felszálltak a kikötőben egy buszra, ami a repülőtérre megy.

„Elértük, jót nevettünk utána, de voltak feszült percek. Ez nem árnyékolta be a nyaralást!” – mondta az énekesnő férje.

Hirdetés