Friss! Megtalálták a búcsúból elrabolt kislányt: Fruzsi elmesélte, hogy mit tettek vele – videó

Búcsút tartottak a borsodi Arlón, ahonnan egy 13 éves kislány, Fruzsina eltűnt. Családja egyből a kislány keresésére indult, de sokáig nem találták meg. Kiderült, hogy egy fiatal férfi, a 23 éves Gábor ragadta meg a gyereket és magával vitte egy másik városba. Napokig fogva tartotta, nem engedte hazamenni. A hírekben látták az emberek a kislányt, felismerték és megmentették az emberrablótól.

Most megszólaltak a kislány szülei: mint mondják, kegyetlen napokon vannak túl, meg voltak róla győződve, hogy a lányukat eladták, bekábítószerezték vagy még ennél is rosszabb.

Én ebben az egy hétben el akartam jönni mindig, csak az a gyerek nem engedett el

– kezdte Fruzsi. 

Hirdetés

Nem bántott, nem nyúlt hozzám, nem csinált velem semmit. Megvolt ott mindenem. Volt ruhám is, nem egy ruhában voltam csak, amiben elmentem. Nem volt semmi bajom. Ott voltam, takarítottam a szobákat. Nem bántottak

– mesélte a kislány. Azt még nem tudni pontosan, hogy hol lehetett Fruzsi, eddig még nem derült ki. A férfi azt mondta neki, hogy Budapesten vannak, de a szülők szerint vagy Miskolcon vagy Ózdon lehettek. 

Fruzsi elcsalójának új munkaadója látta a hírekben a felhívást, hogy elrabolhatták a kislányt. Felültették egy Arlóra tartó buszra, és mondták neki, hogy hol szálljon le. Mikor Fruzsi betoppant a házba, szülei alig akarták elhinni – tudta meg a Tények.

borsonline

Hirdetés