Tóth Gabiék után ők is szakítottak: kamerák előtt pakolt ki a gyönyörű színésznő, vége

Bogdányi Titanillát dobta a celebrandis partnere, Rajmund. A férfit a műsor után elnyelte a föld, nem kereste többet a színésznőt.

A Celebrandi véget értével a sztároknak választaniuk kellett, hogy melyik civil jelölttel szeretnék tovább folytatni a kapcsolatukat, ha egyáltalán folytatnák a randizást az illetővel. Danics Dórának jól sült el a párkereső műsor, azóta is együtt vannak Bencével. Schumacher Vanda szintén találkozgat még a randipartnerével, Abával, ám a többiek nem jártak ekkora sikerrel. Lukács Miki, Köcse György és Frohner Fecó is csak egyszer-kétszer futott össze még a potenciális párjával, ám végül mindannyian elengedték egymás kezét.

Most Bogdányi Titanilla is elmesélte, hogyan alakult a kapcsolatuk Rajmunddal a forgatások után, de nem tudott pozitív hírekről beszámolni.

Hirdetés

„Sajnos, továbbra is szingli vagyok. Én tényleg érdeklődtem, és szerettem volna, hogy legyen ennek folytatása, de aztán a következő randira sem került sor. Egyszer csak már nem keresett Rajmund engem. Rosszul esett, mert én azt gondolom, velem lehet beszélni…” – mondta az RTL Reggeliben a színésznő.

Rajmund felszívódott a műsor után / Fotó: RTL
Rajmund felszívódott a műsor után / Fotó: RTL

A szinkronszínész elmondása szerint ez így is egy jó önismereti utazás volt, és nem haragszik a választottjára.

Hirdetés

De én nem szeretném őt rossz színben feltüntetni vagy bármi. Lehet, hogy egyszer csak meggondolta magát, és nem volt elég bátorsága ezt megmondani. Lehet, én tettem valami olyat, ez is benne lehet– jegyezte meg.