Megrázó részletek: ezért vethette le magát a Margit hídról az Operaház táncosa

Újabb szomorú részleteket derültek ki az Operaház-balett táncosáról, aki pénteken levetette magát a Margit hídról. Nem egyedül volt a helyszínen aznap éjjel.

Mint, ahogy arról a Blikk szombaton beszámolt, Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosa péntek éjjel leugrott a Margit hídról és a Dunába vetette magát. Az Országos Mentőszolgálat információ alapján, a férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba akkor.

Az Index információ szerint a balett-táncos nem egyedül volt aznap éjjel.Három barátja társaságában tartózkodott a hídon, amikor minden előjel nélkül a vízbe vetette magát.

Továbbá a lap úgy tudja, hogy a férfi mentális okokra hivatkozva be akarta nyújtani felmondását a munkahelyén.

Feltehetőleg a táncos és párja szakíthattak az esetet megelőzően, ugyanis párját hiába marasztalták, visszautazott Oroszországba.

Hirdetés

A hír hallatán összetörtek az Operaház munkatársai

Solymosi Tamás balettigazgató vasárnap reggel tájékoztatta az Operaház társulatát az esetről. A lap információ szerint a művészeket nagyon megrázta társuk története, azonban a körülmények ellenére is folytatódtak a próbák. Nehéz lelkiállapotoknak köszönhetően sérülés történt a próbák során: az egyik címszerepre készülő táncos sérült meg.

Ha segítség kell

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123-as ingyenes, lelkielsősegély-számot!