Durva vádak érik Rácz Jenőt és feleségét, Gyuricza Dórit

Egy hétvégi gasztrofesztiválon jelent meg együtt Rácz Jenő, Gyuricza Dóri és gyermekük, Kamilla. Az eseményről egy fotót is megosztottak a közösségi médiában, de bár ne tették volna – zúdult rájuk a rosszindulató kommentáradat. 

Egy hétvégi gasztrofesztiválon vett részt családjával Rácz Jenő séf, a trióról kedves családi fotó is készült, melyet a büszke anyuka korlátozott ideig elérhető storyban osztott meg az Instagramon. A Reddit népe azonnal fel is bolydult, és szidni kezdték a szülőpárt, mondván, veszélyeztetik gyermekük testi egészségét. 

Hirdetés
Csak én nem értem, hogy az egyik képen megmutatják az arcát a másikon meg takargatják ?! @chefjenoracz @gydorejj
by u/Ok-Boysenberry-849 in talk_hunfluencers

Kritizálták Jenő súlyát, öltözékét, Dórát, amiért nincs rajta melltartó, mindkettőt, hogy megint kitakarták a gyermekük arcát, és felelős szülői mivoltukat is megkérdőjelezték a kislányuk cipője miatt

„Ajjj annyira vicces, ahogy feltűri az ingujjat, hogy látszódjon az órája. Tipikus magyar újgazdag proli…” – írta az egyik kommentelő.

Hirdetés

„Gyereken meg ócska pepco kiscipő. Pont az kell a lábára. Már elmúlt egy éves, vélhetőleg lépeget, próbálkozik. A cipőn pont nem kellene spórolni. Onnan tudom, hogy Pepco, mert az enyémnek is volt ilyen 4 hónapos korában egy esküvőn. De amikor már lábra állt, eszembe nem jutott volna ráadni. Szégyen” – írta egy másik.