Most jött a hír! Ezt senki nem látta előre! Rendkívüli közleményt adott ki a Honvédelmi Minisztérium a magyar lakosságnak!

Rendkívüli közleményt adott ki a Honvédelmi Minisztérium a magyar lakosságnak! A figyelmeztetés akár önt is érintheti. Fontos bejelentést tett pénteken a Honvédelmi Minisztérium, ugyanis kiderült, hogy a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái 2023. június 3-án (szombat) 5:00 és 15:00 óra között katonai menetet hajtanak végre, ami több vármegyét is érinteni fog az országban. A honvedelem.hu oldalon megosztott közleményből kiderült, hogy a lakosság az alábbi útvonalon számíthat katonai menetoszlopokra: Újmajor – Veszprém Északi körgyűrű – 8. számú főút – M7 autópálya – M0 autópálya – M5 autópálya – M43 autópálya – 47. számú főút – Hódmezővásárhely.

Emellett arra is felhívták a lakosság figyelmét, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatosággal közlekedjenek, ugyanis ezzel segíteni tudják a katonai menetoszlopok biztonságos és folyamatos haladását. Végül kiemelték, hogy a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. Forrás/Forrás