„Bemérték a telefonját, aztán eltűnt a jel” – kétségbeesve keresi családja a rejtélyes körülmények között eltűnt Istvánt

A jól szituált kétgyermekes családapát egy vonaton látták utoljára, azóta mintha a föld nyelte volna el…. Elértük a családot.

A kétgyermekes családapának igencsak rejtélyes körülmények között veszett nyomaNékám István Zoltán dolgozni indult el Dorogról vonattal péntek hajnalban, de budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. 

Felesége a történtek után kétségbeesett keresőposztot tett közzé Facebookon: 

– Kérem, aki tud, segítsen! Reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, de a munkahelyére nem érkezett meg 

Hirdetés

– írta az összetört feleség. Hozzátette, hogy férje telefonját még egy ideig be tudták mérni, azonban ez a jel is eltűnt:

– A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérte be, amíg még működött 

– tette hozzá. A család kéri, aki látta vagy tud róla valamit, jelentkezzen. Felesége a leírásban azt is kiemelte, férje ismertetőjele a szája feletti anyajegy: 

– 185 cm magas, őszes haj, barnás-zöld szem, utoljára viselt ruházata: fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló, szürkés hátizsák. Ismertető jel a szája feletti anyajegy

Hirdetés

 – sorolta. 

Egyelőre azonban úgy tudni, még mindig nem sejtik, hol lehet a családapa, akit felesége mellett két, imádott fia is nagyon vár haza. 

Lapunk megkereste az összetört családot, azonban ők nem szerettek volna nyilatkozni. 

Az internet eközben összefogott az apáért, ezrek osztották meg a bejegyzést az ország minden táján, és egy emberként remélik: István épségben hazatérhet a családjához: 

– Remélem, mihamarabb előkerül gond nélkül, nagyon drukkolunk! – biztatják a családot többszázan.