EZÉRT nem beszél Brad Pittel idősebbik fia, Maddox

Mint sokak számára ismeretes, Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban beadták a válópert, a válást végül 2019-ben mondták ki.

A három hosszú évet botrányok és pletykák hada kísérte, melyek a válás után még inkább felerősödtek.Valószínűleg már senki sem emlékszik, de 2016-ban a pár komolyan összekapott egy repülőgépen mikor épp Los Angelesbe tértek vissza.

 

Hirdetés

A szemtanúk azt állították, hogy Pitt csatak részeg volt, és a nagy veszekedés hevében Maddoxra, vagyis idősebb fiára kezet emelt amikor az kiállt az anyja mellett.

 

Hirdetés

Ezen eset után Angelina beadta a válópert, és a fiú ezt követően nem volt hajlandó az apjával találkozni. Azóta eltelt pár év, de Maddox még mindig utálja örökbefogadó apját. Legalábbis ezt mondják az US Weekly bennfentesei.

„Brad és Maddox között semmiféle kommunikáció nem történik. Brad nem találkozik és nem is beszél Maddox-szal „- állítja a forrás.

Az elmúlt hónapokban a volt házaspár közötti ellentétek azonban lanyhulni látszanak. Brad sok időt tölt gyermekeivel Angelina nyaralójában. Angelina megpróbálta kibékíteni őket de a próbálkozások sikertelenek voltak.


Egyes források szerint a második legidősebb fiú, Pax Jolie-Pitt  sem akar Braddel kapcsolatot tartani. Ugyanakkor a kisebbik gyerekek szívesen együtt töltik idejüket apjukkal.
Interjúiban Brad nem egyszer elmondta, hogy egyedül ő hibáztatható a történtekért. Megbánta tettét és próbál megváltozni de egyesek szerint a bűnbánat nem elég.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.