Szakadt a cérna G.w.M-nél: kitálalt Nagy Melanie-ról

Nemrég a Blikk megírta, hogy teljesen titokban összeházasodott G.w.M és Kulcsár Edina. Az esküvőt szűk körben tartották, csak a család és a legközelebbi barátok vettek részt rajta, és eddig még csak egyetlen fotót mutatott róla a sztárpár. Azóta még az is kiderült, hogy eltitkolta az esküvőt a gyerekei elől Kulcsár Edina és G.w.M. Mindenki legnagyobb meglepetésére pedig Kulcsár Edina anyósa megtörte a csendet a esküvő után.

Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodtak

Az egykori szépségkirálynő gömbölyödő pocakkal állt az oltár elé, ez tisztán látszik abból a romantikus fotóból, amit G.w.M megosztott magukról a közösségi médiában. Írt is hozzá egy gyönyörű üzenetet, amiből kiderül, hogy számára Edina az igazi. A földöntúli boldogságát azonban egy kommentelő beárnyékolta, aki Nagy Melanie, a zenész exének korábbi nyilatkozatára utalt. Ebből kiderült, hogy Melanie és G.w.M esküvője tavaly novemberben lett volna, ha együtt maradnak – vette észre az nlc.hu.

Ezt már G.w.M sem hagyhatta szó nélkül. Hosszú kommentben válaszolt mindenre, kétséget sem hagyva afelől, hogy a mai napig helyes döntésnek tartja, hogy Melanie-val szétváltak az útjaik.

„Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilán kezdetben 1 majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. ( Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!)…. Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget (sajnos)…. Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek… tudnék én mesélni, hozzá teszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék és remélem nem is kell, hogy erre sor kerüljön” – fogalmazott válaszában G.w.M, szúrta ki a 168.hu.

Hirdetés

Özönlenek a gratulációk

Az Instagram-bejegyzés alatt azonban egyre több a gratuláció, csak úgy özönlenek a pozitív hozzászólások. Sok boldogságot kívánt a sztárpárnak a második gyermekével váradnós Dér Heni is, de Béres Anett is gratulált Kulcsár Edináéknak.

Sok boldogságot kívánunk!