Mikor gyanútlanul olvasgatsz a neten és szembejön veled ez…….

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Válaszok megitattad az exeddel a menstruációs véredet?!? 76. Tetszik 20 Válasz 2 csepp vér volt a fél literes őszilében... Szerintem annyira nem durva, mint amilyennek hallatszik 7ó. Tetszik Válasz de. Gusztustalan. Nagyon durva. 76. Tetszik Válasz 50 Válasz írása... GIF”

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, , szöveg, amely így szól: „Válaszok Fujj es meg fel is vallalod nagyon undorito 66. Tetszik Válasz Nem írtam, hogy hiszek benne, csak azt, hogy fura. azóta viselkedik így, és azóta nincs normális barátnője. Azelőtt nem beszélgettünk és amikor először együtt voltunk, akkor sem mondta soha, hogy oda van értem, egyszer nem dicsért meg... Míg az eset után kis idővel ő keresett fel, és azóta bánja, hogy nem vagyok vele. 6ό. Tetszik Válasz Válasz írása... GIF”

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Válaszok ayyunm cyyuu uc veIe 13 gyakran beszélünk. 6ό. Tetszik Válasz Szerintem szóba állna, mikor együtt voltunk, akkor bizony jó katona volt, vérben is harcolt, ha érted mire gondolok és nem csak lent értünk össze közben ha érted... Akkor ez, amit csináltam kB semmi 6ό. Tetszik Válasz Jó szia 20 66. Tetszik Válasz Régen a lányok úgy próbáltak szerelmi kötést csinálni (az általad említett módszer malaം Válasz írása... GIF”

Hirdetés

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Válaszok bekevert cuccal "üldözőbe vetted"? 3. És ha véletlen más (is) ivott volna belőle? ..Tovább 54p. Tetszik Válasz Amikon elalszik a gyerek... éste és végre olvashatnál, mosogathatnál, kicsit gondolkozhatnál az élet nagy dolaain... aztán feljossz inkább a és 10 perce azon gondolkozol, hogy a tetves lócitromba lehet belemenstrualni fel liter oszilebe 40 p. Tetszik Válasz 2”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.